Despre autoare

Salut tuturor

  • Cine sunt?

Bineinteles, numele site-ului spune totul. Am parul castaniu, iubesc sa calatoresc si sa reflectez asupra vietii. Sunt inca studenta (studiez relatii internationale, cu focus pe migratii), traiesc in Suedia si am fost conceputa in Romania. Am un caine pe nume Max, pe care mi l-am dorit toata viata si il iubesc enorm; este ‘anexa’ mea.

  • De ce am ales sa scriu un blog?

De mica mi-a placut scrisul. Imi amintesc ca bunica mea mi-a daruit un jurnal in 2000 (aveam doar 6 ani atunci) ca sa imi scriu trairile si experientele din viata de zi cu zi . Inca mai am jurnalul acela si am mai adaugat inca 3 la colectia mea. Primele postari au fost in engleza, deoarece am vrut ca articolele mele sa fie citite de mai multa lume, dar mi-am dat seama ca tot in limba materna ma regasesc cel mai bine.

  • Ce imi doresc sa realizez cu acest blog?

Imi doresc sa scriu constant, poate chiar sa formam o mica/mare comunitate in care sa ne exprimam gandurile si trairile… si cred ca prin acest lucru ne putem ajuta reciproc. Iubesc sa calatoresc, iar acest lucru va fi subiectul principal pe blog. Cu toate acestea, vor fi si subiecte despre viata, caini, si experiente aleatorii…sau chiar ganduri de dupa o zi din Suedia.

Bine ati venit pe blogul meu si sper sa va faca placere sa cititi fiecare articol!

Ps: sa nu fiti timizi sa adaugati comentarii la articole, iar daca v-au placut aratati-le si altora!

sanzi-si-max